Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prometni kaos na Poljičkoj cesti, intervenirao i gradonačelnik!

Prometni kaos na Poljičkoj cesti, intervenirao i gradonačelnik!

Zašto ne rade noću ili u manje frekventne sate? - pita Baldasar

Uređenje dijela Poljičke ceste, jedne od dvije ulice koje vode prema izlazu grada, stvorilo je gotovo nezapamćene gužve na svim raskrižjima povezanim na tu prometnicu.

Posebno je danas gužva na vrhuncu kada su Hrvatske ceste odlučile sva tri traka odjednom urediti tj. asfaltirati. Ovaj put za kaos na ulicama nije kriv Grad nego Hrvatske ceste.

- Ne mogu vjerovati da su se odlučili na ovaj način uređivati. Zašto ne rade noću ili u manje frekventne sate? Nazvao sam ih i prihvatili su neke sugestije. Obećali su mi da će od sutra drukčije. Inače, Hrvatske ceste rijetko nam izlaze ususret - komentirao nam je gradonačelnik Ivo Baldasar.


Vaša reakcija na temu