Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Promjene u Gradskom vijeću: Prvi odlaze Ivica Grubišić Gire i Krešimir Budiša

Promjene u Gradskom vijeću: Prvi odlaze Ivica Grubišić Gire i Krešimir Budiša

Vjerojatno je da će iz Vijeća otići i Domagoj Maroević, a spominje se da bi ih mogli zamijeniti: Ante Jukić, Ljubica Vrdoljak i Ivan Gudelj

Splitsko Gradsko vijeće doživjet će promjene već na sljedećoj sjednici.

Nezavisni Ivica Grubišić Gire koji je bio na listi HDZ-a podnio je zahtjev za mirovanjem jer obnaša dužnost savjetnika gradonačelnika za komunalu i javne površine.

Također, s obzirom na to da je Krešimira Budišu Andro Krstulović Opara izabrao za savjetnika i on će skoro napustiti Vijeće.

Vjerojatno će u doglednoj budućnosti i Domagoj Maroević otići. Posvetit će se mjestu predsjednika Nadzornog odbora KK Split.

Imena koja se spominju da bi mogla zamijeniti ovaj trojac su: Ante Jukić, Ljubica Vrdoljak i Ivan Gudelj. No, još nije ništa službeno. Kako doznajemo, umjesto Budiše izgledan je povratak Vrdoljak među kolege vijećnike dvije godine, a drugu polovicu mandata će uskočiti Filip Odrljin, predsjednik Mladeži splitskog HDZ-a.

Vaša reakcija na temu