Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prosvjed u Hrvacama zbog gradnje plinske elektrane: 'Imamo podršku branitelja!'

Prosvjed u Hrvacama zbog gradnje plinske elektrane: 'Imamo podršku branitelja!'

Oni su posebno osjetljivi na ovo područje gdje nam je neprijatelj učinio mnoge zločine

Grupa građana na čelu sa Željkom Domazetom 21. siječnja u 11 sati na igralištu kraj škole u Hrvacama organizira prosvjed protiv gradnje plinske elektrane i protiv bilo kakvog zagađenja okoliša.

- Vijeće općine Hrvace na čelu s načelnikom gospodinom Dinkom Bošnjakom šest godina je u tajnosti pripremalo projekt gradnje plinske elektrane i pomoćnih postrojenja na jezeru Peruća - kaže Željko Domazet, koji dodaje da je početkom siječnja ove godine trebala početi priprema terena i početak iskopa i gradnje.

Zbog toga poziva vijećnike i načelnika da podnesu ostavke.

- Ovih dana dobivamo veliku podršku od braniteljskih udruga koje su posebno osjetljive na ovo područje gdje nam je neprijatelj učinio mnoge zločine te su spremni zdušno sudjelovati na ovome protestnom skupu. Ovim putem pozivamo pučanstvo cetinskog kraja i cijele južne Hrvatske da nam se 18. siječnja 2017. pridruže u obrani i zaštiti svetoga tla kojega smo oslobodili u Domovinskom ratu za nas i našu djecu - dodao je Domazet.

Vaša reakcija na temu