Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prvi Business Café u Dalmaciji: Poslušajte motivirajuće priče u Trogiru

Prvi Business Café u Dalmaciji: Poslušajte motivirajuće priče u Trogiru

O svojim životnim i poslovnim iskustvima govorit će Kristina Ercegović, Ivana Ninčević, Mateo Perak i Maja Zupančić

Prvi Business Café u Dalmaciji održat će se utorak, 20. siječnja, u 18 sati u Trogiru, točnije u Bistrou Salt u sklopu Servisnog centra Trogir. Radi se o druženju malih poduzetnika i onih koji to uskoro planiraju postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog posla. O svojim životnim i poslovnim iskustvima govorit će Kristina Ercegović, osnivačica Business Caféa i autorica knjige 'Sam svoj gazda', zatim Ivana Ninčević iz Poduzetničkog centra Solin, suosnivač i direktor tvrtke Profico i SHIFT konferencije Mateo Perak, te Maja Zupančić koja se nakon 15 godina života u Americi vratila u Hrvatsku, pokrenula građevinsku firmu na Visu, a bavi se iznajmljivanjem kuća i savjetovanjem o zdravoj hrani.

- Naša misija je isticati pozitivne primjere uspjeha u poduzetništvu, pokazati da je moguće uspjeti i u Hrvatskoj, na Balkanu, od nule, na pošten i legalan način - poruka je Business Caféa.

Broj mjesta je ograničen, cijena ulaznice je 50 kuna, a može se kupiti i online.  

Vaša reakcija na temu