Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pucao po Vrgorcu, a u kući mu pronašli zolju, pušku, pištolj, minobacačku granatu...

Pucao po Vrgorcu, a u kući mu pronašli zolju, pušku, pištolj, minobacačku granatu...

Policija je 46-godišnjaku oduzela oružje koje je ilegalno posjedovao

Policija je jučer u 8.45 sati zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u Ulici fra Ivana Rožića u Vrgorcu. Na mjestu događaja su zatekli 46-godišnjaka pored kojeg su pronašli tri čahure. Uhitili su ga i priveli na istragu u sklopu koje mu je pretražena kuća. Oduzeli su mu automatsku pušku s osam spremnika i 144 komada streljiva, zolju i minobacačku granatu s 4 komada barutnog punjenja, te pištolj sa spremnikom i 25 komada pripadajućeg streljiva.

Iz policije su poručili da su protiv 46-godišnjaka podnijeli kaznenu prijavu zbog neovlaštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari Državnom odvjetništvu u Dubrovniku, a prijavljen je i zbog prekršaja iz Zakona o oružju i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Vaša reakcija na temu