Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com NOVI DETALJI PUCNJAVE U SOLINU: Na Zagrepčanina je kod teretane Guliver ispaljeno nekoliko hitaca, ranjen je u lijevo koljeno

NOVI DETALJI PUCNJAVE U SOLINU: Na Zagrepčanina je kod teretane Guliver ispaljeno nekoliko hitaca, ranjen je u lijevo koljeno

Ovo je u posljednjih mjesec i pol dana četvrta žrtva nastrijeljena iz vatrenog oružja u Splitu i neposrednoj okolici

Novi slučaj ranjavanja u splitskoj okolici. Tridesetsedmogodišnji T. I. iz Zagreba ranjen je večeras oko 18 sati u Zoranićevoj ulici u Solinu kraj teretane Guliver. Nepoznati napadač ispalio je prema njemu više hitaca, jedan metak prostrijelio mu je lijevo koljeno. Sve se dogodilo kada se T. I. spremao ući u svoj automobil. 

Sam se dovezao do Hitne pomoći u Splitu gdje mu je ukazana pomoć. U splitskoj policiji nisu bili rječiti, čak nisu bili u stanju kazati radi li se o samoranjavanju ili je u pitanju još jedan napad vatrenim oružjem nasred ulice. 

Ovo je u posljednjih mjesec i pol dana četvrta žrtva nastrijeljena iz vatrenog oružja u Splitu i neposrednoj okolici. 

Početkom prosinca pred svojom kućom na Visokoj metkom u vrat ranjen je Marko Bekavac na kojeg je pucano i pola godine ranije. Svega dvadesetak dana kasnije u Kaštelima je ranjen i bivši vlasnik kafića koji je pištoljem smirivao nered. Metak ga je pogodio u rame dok se vozio sa suprugom u automobilu. 

Pred kraj godine u Solinu kraj Mercatora u noge je s dva metka pogođen 28-godišnjak. Na njega su zapucala dvojica na motociklu. Policija nije riješila nijedan slučaj. 

Vaša reakcija na temu