Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Puljak: Škorić kao gradonačelnik u sjeni želi uvjeriti građane kako je HDZ spasitelj Marjana

Puljak: Škorić kao gradonačelnik u sjeni želi uvjeriti građane kako je HDZ spasitelj Marjana

'Danas se HDZ i Kerum nisu niti udostojali doći na sjednicu o Marjanu u kojeg se toliko zaklinju, a onda im je oporba kriva što nemaju kvorum'

Nakon što smo danas svjedočili rušenju kvoruma na sjednici Gradskog vijeća od strane oporbe, čelnik HDZ-a Petar Škorić optužio ih je da su odbili sudjelovati u spasu Marjana te naveo da će gradska uprava problem potkornjaka riješiti sa stručnjacima.

Nedugo nakon toga stigao je odgovor čelnice stranke Pametno Marijane Puljak.

- Petar Škorić, gradonačelnik u sjeni, želi uvjeriti građane kako je HDZ spasitelj Marjana, a upravo HDZ-ova vlast nije provodila odluke gradskog vijeća od prije godinu dana. Gradonačelnik je i danas izjavio da ih nije htio provoditi, čak se rugao sa zakonskim obavezama. Da su proveli zaključke od prošle godine ne bi danas bilo elementarne nepogode na Marjanu, ne bi nam trebala ni nova tematska sjednica. Danas se HDZ i Kerum nisu niti udostojali doći na sjednicu o Marjanu u kojeg se toliko zaklinju, a onda im je oporba kriva što nemaju kvorum. HDZ i Kerum su zajedno sudionici u zločinu nad Marjanom.

Poruka gospodinu Škoriću, ovaj scenario vas čeka svaku buduću sjednicu. Ako vijećnici vaše trgovačke koalicije nisu u stanju doći i raditi svoj posao, draže im je vrijeme provoditi u kafićima i na marendama kod koalicijskog partnera, neće vam oporba osiguravati kvorum. HDZ gubi kontrolu nad upravljanjem gradom. Bliži se kraj - rekla je Puljak.


Vaša reakcija na temu