Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Radovi na rekonstrukciji koncerne dvorane idu dobrom dinamikom

Radovi na rekonstrukciji koncerne dvorane idu dobrom dinamikom

Andro Krstulović Opara u pratnji državnog tajnika Ministarstva kulture Krešimira Partla obišao je gradilište

Radovi na rekonstrukciji zgrade Hrvatskog doma u Tončićevoj ulici  i uređenju koncerne dvorane idu dobrom dinamikom i očekujemo ubrzo dovršetak ovog značajnog projekta kojim će se obogatiti kulturna infrastruktura grada - rekao je gradonačelnik Andro Krstulović Opara koji je danas u pratnji državnog tajnika Ministarstva kulture Krešimira Partla, nakon radnog sastanaka u gradskoj upravi, obišao gradilište.

Ministarstvo kulture uređenje splitske koncertne dvorane u sklopu rekonstrukcije zgrade Hrvatskog doma, prema riječima državnog tajnika Partla, ocijenilo je kao projekt od interesa za Republiku Hrvatsku zbog čega i sufinancira ovu investiciju.

Kapacitet dvorane je 250 mjesta od čega ih je 216 u parteru i 34 na balkonu, a gradonačelnik Andro Krstulović Opara je istaknuo odličnu suradnju Gradskog kazališta lutaka s izvođačima radova. Cijelo vrijeme, od početka izvođenja radova Gradsko kazalište lutaka nije izostavio ni jednu svoju predstavu. 

Radovi na rekonstrukciji i adaptaciji koncertne dvorane u Hrvatskom domu u Tončićevoj ulici u Splitu započeti su u travnju 2017. godine.  Glavni izvođač radova je tvrtka Teh-gradnja d.o.o., a izvodač restauratorskih radova je tvrtka Neir d.o.o. Prema financijskom planu usvojenom na Gradskom vijeću 30. rujna 2015. vrijednost investicije je 22.073.437,50 kn (s uključenim PDV-om).

Vaša reakcija na temu