Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Raspisan novi natječaj za ravnatelja GKM-a

Raspisan novi natječaj za ravnatelja GKM-a

Prvi je poništen jer je nedostajala stavka o braniteljima

Nakon poništenja prvog, raspisan je novi natječaj za ravnatelja Gradskog kazališta mladih. Prvi je, prema objašnjenju predsjednika Upravnog vijeća dr. Zdeslava Benzona, poništen jer je nedostajala stavka o braniteljima. Greška se uočila kada je natječaj došao do samoga kraja, odnosno kada je praktički trebalo na sjednici Upravnog vijeća izabrati kandidata i prijedlog poslati Gradskom vijeću.

Neslužbeno smo saznali da je potporu uživao Ivo Perkušić, a osim njega su se javili još dvoje glumaca, Silvana Stanić i Ante Krstulović

Tada se špekuliralo da je riječ o pritiscima i da je tražena greška kako bi se poništio natječaj jer izabrani ne bio po volji vladajućima, te da je bilo pritisaka, što nam je Benzon demantirao.

- Nije bilo pritisaka, vjerujem da će tako biti i na ponovljenom natječaju - rekao je tada Benzon i najavio raspisivanje novog natječaja čim prije, što se dogodilo dva tjedna nakon.

Vaša reakcija na temu