Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović REAKCIJA GRADONAČELNIKA: Split ovo nije, a autori ovih škrabotina teško se mogu smatrati Splićanima!

REAKCIJA GRADONAČELNIKA: Split ovo nije, a autori ovih škrabotina teško se mogu smatrati Splićanima!

Nadam se kako će u najskorijem roku pravosudne i policijske službe izolirati i kazniti krivce koji su bezumnim činom nanijeli štetu našoj neprocjenjivoj baštini, poručio je Krstulović Opara

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara osudio je kulturocid u povijesnoj jezgri Splita.

- Split ovo nije, a autori ovih škrabotina teško se mogu smatrati Splićanima! Nadam se kako će u najskorijem roku pravosudne i policijske službe izolirati i kazniti krivce koji su bezumnim činom nanijeli štetu našoj neprocjenjivoj baštini! Pozivam neke medije da se odgovorno ponašaju i da naglašenim objavljivanjem ne potiču škrabotine na javnom mjestu kao prihvatljiv izraz komunikacije! Afirmiranjem takvih gesti pojedinaca koji šaraju po gradskim zidovima stvara se klima prihvatljivosti takvog ponašanja, koje, evo u ovom slučaju eskaliraju na apsolutno neprihvatljiv način! - napisao je Krstulović Opara.

Vaša reakcija na temu