Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Reakcija Tihomira Barića s Kile: Radnici su se rugali s Pauletićem kada su mu rekli da nema novca za asfalt

Reakcija Tihomira Barića s Kile: Radnici su se rugali s Pauletićem kada su mu rekli da nema novca za asfalt

Mogao je i otići u neke ulice gdje su radovi u potpunosti završeni, pa bi vidio kako to izgleda. Omalovažava veliki projekt...

Nezavisni vijećnik u Gradskom kotaru Mejaši, predsjednik Građanske inicijative Karepovac - drugo lice Splita Tihomir Barić, koji inače živi na Kili, reagirao je na posljednji video Mostovog kandidat za gradonačelnika Roberta Pauletića u kojem je naveo da ga prizori iz tog kvarta podsjećaju na favele. Reakciju pod nazivom 'Pauletiću, ostavi se Kile' prenosimo u cijelosti.

- Usporedba Kile s brazilskim favelama je uvreda za sve stanovnike Kile jer u favelama žive siromašni stanovnici s velikom stopom kriminala. Pozivam Pauletića da nam objasni kako je moguće postaviti kanalizaciju, nove vodovodne cijevi, nove telefonske kablove i javnu rasvjetu bez da se ulice raskopaju. Da se uistinu želio upoznati sa stvarnom situacijom pitao bi nekoga tko nešto zna, pa bi mu se i objasnilo da će se sve ulice po završetku radova u potpunosti asfaltirati. Mogao je i otići u neke ulice gdje su radovi u potpunosti završeni, pa bi vidio kako to izgleda. Ovako je dopustio da se radnici rugaju s njim i govore mu kako nema novca za asfalt. Nikad do sada nije bio na Kili, a sada usred radova dolazi skupljati jeftine političke poene. Slični radovi su se radili na Sirobuji kao što će biti i na Kamenu tj. svugdje gdje se budu radili ovako veliki infrastrukturni radovi. Uz sve probleme i poteškoće koje se događaju na gradilištu, a čitava Kila je trenutačno veliko gradilište, ovakvo jeftino skupljanje političkih poena i uzbunjivanje građana je dno dna. Umjesto da Kilu istakne kao pozitivan primjer gdje se nagomilani problemi rješavaju, Pauletić najveći projekt koji se na Kili dogodio i koji će se dogoditi pokušava na prizeman način omalovažiti. Pozivam Pauletića da nam kaže svoj stav o Karepovcu i ostaje li i dalje pri ranijim izjavama da će na Karepovcu izgraditi kompostanu i sortirnicu? Ako na ovakav način misli rješavati probleme na Kili, uopće ih ne prepoznajući, predlažem mu da nam više ne pomaže jer na Kili i Mejašima postoje ljudi koji znaju stvarne probleme i rade na njihovom rješavanju.

Vaša reakcija na temu