Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com REZULTATI OČEVIDA Vagon izletio s tračnica zbog dotrajalosti i neodržavanja željezničkog kolosiječnog pribora

REZULTATI OČEVIDA Vagon izletio s tračnica zbog dotrajalosti i neodržavanja željezničkog kolosiječnog pribora

Nesreća se dogodila jučer oko 11.35 kod Drniša

Policija je utvrdila zbog čega je jučer u mjestu Badanj kod Drniša vagon vlaka izletio s tračnica. 

- Do iskliznuća šestog, od ukupno sedam vagona, došlo je zbog proširenosti, dotrajalosti i neodržavanja željezničkog kolosiječnog pribora industrijskog kolosijeka, radi čega je strojovođa zaustavio kompoziciju vlaka od koje su dva vagona zapriječila  neosigurani prijelaz ceste preko željezničke pruge i državnu cestu D-33 - poručila je Marica Kosor iz PU šibensko-kninske.

Nesreća se dogodila oko 11.35 sati kada je teretni vlak krenuo iz industrijske zone prema željezničkom kolodvoru u Drnišu. Nitko nije ozlijeđen, nastala je neznatna materijalna šteta, a o svemu će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku. 

Vaša reakcija na temu