Ruđerijada: Klub mladih Split i Gradski kotari pripremili su bogat program, provjerite što vas čeka na Splitu 3

Ruđerijada: Klub mladih Split i Gradski kotari pripremili su bogat program, provjerite što vas čeka na Splitu 3

Zbor građana planiran je za utorak, a na dnevnom redu je šest točaka

Klub mladih Split u suradnji s Gradskom kotarom Split 3 i ove godine, povodom proslave Dana kotara, organizira Ruđerijadu. Pripremili su bogat zabavni, edukativni i sportski program. Ekipa iz Kotara zadužena je za sportske turnire u malom nogometu i košarci, koji će se moći pratiti na Krempijevom igralištu. Polufinala počinju u danas u 19.45 i 20.30 sati, dok su velika finala predviđena za 21.40. Nakon toga slijedi prigodno druženje na igralištu.

- I ove godine slavimo rođendan velikana po kojem je glavna ulica na Splitu 3 dobila ime! Organiziramo zabavno-edukativni program na trgu kraj još uvijek nedovršene fontane, ispred kafića Retro. Djeca, mlado i staro imat će priliku zaigrati stare i neke nove igre, poslušati nastup vrhunskih glazbenika iz Gradske glazbe Zvonimir Solin, uživati u prigodnom uživo programu s RadioKampus, upoznati se sa stranim kulturama zahvaljujući udruzi Aiesec Split, izmjeriti tlak i naučiti osnove prve pomoći od strane Klub mladih Gradskog društva Crvenog križa Split, isprobati ronilačku opremu naših suradnika iz UPA Rostrum Split, naučiti žonglirati od ekipe iz @Ubijmo dosadu, informirati se o projektima i programima udruga mladih i za mlade, a na kraju večeri dobro se zabaviti uz Old School party u Caffe Bar Dreamers - najavljuju iz Kluba mladih Split. 

Također u sklopu Ruđerijade, Vijeće Gradskog kotara Split 3 u utorak organizira Zbor građana u Sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice s početkom u 18 sati. Na dnevnom redu je šest točaka, a predviđeno vrijeme trajanja je dva sata. Razgovarat će se o izgradnji dječjeg vrtića u Dobrilinoj ulici, o izgradnji IT centra u zgradi bivšeg Varteksa, o izgradnji garaže u Dobrilinoj, rotary garaže u Ulici Ruđera Boškovića i prenamijeni skloništa u garažu u Vrančićevoj ulici, o vatrogasnom pristupu zgradama i o manjim komunalnim zahvatima na području kotara.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare