Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash / ilustracija S NOVCEM I BEZ DOKUMENATA Splićanin pronašao novčanik u trgovačkom centru

S NOVCEM I BEZ DOKUMENATA Splićanin pronašao novčanik u trgovačkom centru

Vjeruje da pripada djetetu

Danas je u trgovačkom centru Joker Splićanin pronašao novčanik s određenom svotom novca, ali bez ikakvih službenih dokumenata, izuzev, kako je naveo, reklamne kartice na kojoj je ispisano ime i prezime dječjim rukopisom. Pretpostavlja, stoga, da novčanik pripada djetetu.

Podaci nalaznika poznati su redakciji portala. Čitatelj, čitateljica koji su ili čije je dijete izgubilo novčanik mogu se javiti redakciji Dalmatinskog portala na e-mail adresu info@dalmatinskiportal.hr pa ćemo ih spojiti s osobom kod koje se nalazi. 

- Naravno, morat će znati kakav je novčanik, otprilike svotu koja je unutra te ime i prezime koje je ispisano dječjim rukopisom - poručio je. 

Vaša reakcija na temu