Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Samoposlužne blagajne od danas u hipermarketu Tommy u Joker centru!

Samoposlužne blagajne od danas u hipermarketu Tommy u Joker centru!

Trgovački lanac Tommy do kraja godine planira uvođenje pametnih blagajni na još nekoliko lokacija u svojoj prodajnoj mreži

Kupovina u hipermarketu Tommy u Joker centru u Splitu, od danas može biti još brža uz korištenje Tommy express blagajni. Četiri samoposlužne blagajne tehnološka su inovacija u poslovanju trgovačkog lanca Tommy.

Uvođenjem Tommy express blagajni poboljšana je usluga kupcima i pružena veća mogućnost izbora. Naime, kupci mogu odlučiti hoće li sami obaviti naplatu bez izravne pomoći ili će ih uslužiti prodavači na ostalim blagajnama. Naravno ukoliko je potrebno, za sve upite i informacije uvijek se mogu obratiti stalno dostupnom prodajnom asistentu.

Najveća prednost Tommy express blagajni svakako je značajna ušteda vremena, budući da se njihovim korištenjem ubrzava proces kupovine, kojeg kupci mogu obaviti u samo tri jednostavna koraka: skeniranje bar koda, spremanje proizvoda u vrećice i plaćanje računa gotovinom ili karticom. 

Na dan otvorenja bio je jako velik odaziv kupaca, osobito onih zrelije životne dobi, koji su prepoznali prednosti blagajni. Među korisnicima su bila i djeca, kojima je sve to bilo jako zanimljivo. Koliko je korištenje blagajni jednostavno i pouzdano, potvrdila su i tri Hajdukova igrača, koji su nakon napornog treninga, dva dana prije važne gostujuće utakmice s Inter Zaprešićem, svratili do hipermarketa i među prvima isprobali njihovu funkcionalnost. Franck Ohandza, Toma i Josip Bašić oduševljeni su što kupovinu mogu obaviti brzo i ne moraju gubiti vrijeme čekajući u redu.

Trgovački lanac Tommy do kraja godine planira uvođenje pametnih blagajni na još nekoliko lokacija u svojoj prodajnoj mreži.

Vaša reakcija na temu