Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Šanse da Obuljen Koržinek zadovolji naša očekivanja ravne su onima da Stojko Vranković osvoji zlatnu medalju u umjetničkom klizanju

Šanse da Obuljen Koržinek zadovolji naša očekivanja ravne su onima da Stojko Vranković osvoji zlatnu medalju u umjetničkom klizanju

Jakov Sedlar je u Splitu komentirao izbor nove ministrice kulture

Redatelj Jakov Sedlar komentirao nam je kratko izbor Nine Obuljen Koržinek za ministricu kulture. Naveo je da svi koji se bave ovim poslom vjeruju u čuda, te da osobno ne poznaje Obuljen Koržinek, nego, kako je rekao, samo stvari koje su ostale iza nje u njenom mandatu rada u Ministarstvu kulture i HAVC-u.

- Bit će mi drago ukoliko pogriješim u procjeni. Međutim, u ovom času na početku njenog mandata šanse da ona zadovolji ona očekivanja koja mi, barem većina u kulturi, imamo da su jednaka šansama Stojka Vrankovića da osvoji zlatnu medalju u umjetničkom klizanju na sljedećoj Zimskoj olimpijadi - smatra Sedlar.

Rad hrvatskog redatelja, podsjetimo, uvažavao je bivši ministar Zlatko Hasanbegović. Podržao ga je i nakon kontroverznog filma 'Jasenovac-istina' zbog kojega je Antifašistička liga kazneno prijavila autora, a za koji je i izraelska veleposlanica Zina Kalay Kleitman ustvrdila da film vrijeđa osjećaje ljudi koji su u Jasenovcu izgubili najmilije.

Vaša reakcija na temu