Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Severina: Od sutra više ništa neće biti isto ako svi zajedno ne odemo u Split!

Severina: Od sutra više ništa neće biti isto ako svi zajedno ne odemo u Split!

Splitska pjevačica je podržala borbu Nine Kuluz za svog sina Cesarea

Severina se u ponedjeljak na Facebooku zahvalila na podršci u borbi za svog sina Aleksandra, a dala je i potporu Nini Kuluz, Splićanki kojoj prijeti odvajanje od njenog Cesarea.

- Dragi moji dobri ljudi, hvala vam na bezrezervnoj podršci koju ste mi pružali ovih dana. Hvala svim ženama koje su mi u svojim porukama podijelile i svoja iskustva. Šaljite i dalje, jer sve se čita i znajte da nismo same!!! Borit ćemo se za sve nas. Sutra, u utorak, jedna majka treba najveću podršku. Sutra je jedno dijete osuđeno na život bez majke. Pravi se nad njim ovrha, kao da je dijete stvar. Ne dozvolimo da nam djecu tretiraju kao brojeve - napisala je.

Splitska pjevačica još je dodala:

- Od sutra više ništa neće biti isto ako svi zajedno ne odemo u Split. Do jučer je to bio mali Ante, Šime, Domagoj... Sutra Cesare... A preksutra tko zna tko. Vidimo se sutra od 09 do 13h u Splitu na adresi Pujanke 71.

Vaša reakcija na temu