Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sin načelnika splitske policije pijan se službenim autom MUP-a zabio u ogradu mosta na Bačvicama

Sin načelnika splitske policije pijan se službenim autom MUP-a zabio u ogradu mosta na Bačvicama

Izmjereno mu je 1,70 promila alkohola u krvi

Devetnaestogodišnji sin načelnika PU splitsko-dalmatinske Slobodana Marendića rano jutros se pijan očevim službenim automobilom zabio u ogradu mosta na Bačvicama. Nesreća se dogodila desetak minuta iza 3 sata ujutro na Katalinića brigu, a izmjereno mu je 1,7 promila alkohola u krvi. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba već je nastala samo materijalna šteta.

- Vozilo je u vlasništvu Ministarstva unutarnjih poslova, a koristi ga načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Vozač je član njegove obitelji te je, prema prvim informacijama, uzeo vozilo na korištenje bez njegova znanja - poručili su iz MUP-a.

Glavni ravnatelj policije, dodali su, uputio je stručni tim Ravnateljstva policije u Policijsku upravu splitsko-dalmatinsku, a  kako bi se utvrdile sve okolnosti slučaja i posljedično poduzele zakonom sve predviđene mjere. 

Kako neslužbeno doznajemo, mladić radi kao konobar, a nesreću je doživio kada se išao naći s djevojkom poslije posla.

Vaša reakcija na temu