Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com SINJANIN ZAVRŠIO U ZATVORU Mačetama lupao po autu, čovjeku slomio lubanju

SINJANIN ZAVRŠIO U ZATVORU Mačetama lupao po autu, čovjeku slomio lubanju

'Samo sam ih htio zastrašiti jer su mi prijetili', ustvrdio je pritvoreni Sinjanin

Zbog više kaznenih djela danas je na ispitivanje u Državno odvjetništvo u Splitu priveden 26-godišnjak iz okolice Sinja. Policija ga je prijavila za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, zlouporabu droge i nedozvoljeno držanje oružja, a nakon ispitivanja određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke. 

Prema kaznenoj prijavi, teško je ozlijedio 31-godišnjaka. Kako neslužbeno doznajemo, ima frakturu lubanje i prebačen je u splitsku bolnicu. Tridesetjednogodišnjak se nalazio u automobilu s još dvije osobe, a osumnjičeni je izašao iz vozila koje im je prepriječilo put. S dvije mačete počeo je lupati po automobilu i pri tom je ozlijedio 31-godišnjaka. 

U svojoj obrani je naveo kako nije imao namjeru nikoga ozlijediti, već da je samo htio zastrašiti ekipu u automobilu, koja mu je navodno prijetila koji sat ranije. Iz kuće je ponio mačete i automatsku pušku te s prijateljima krenuo u potragu. Osim puške, policija je kod njega pronašla i 230 grama marihuane i nešto sitno amfetamina. 

Vaša reakcija na temu