Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sinjski 'Naprijed' realizirao projekt 'Suvremena tvornica namještaja - ICT od skice do finalnog proizvoda' i stvorio nova radna mjesta

Sinjski 'Naprijed' realizirao projekt 'Suvremena tvornica namještaja - ICT od skice do finalnog proizvoda' i stvorio nova radna mjesta

Softver za računalno 3D prostorno planiranje unaprijedit će prezentaciju projektiranih rješenja

Tvrtka Naprijed d.o.o. je uspješno realizirala projekt 'Suvremena tvornica namještaja – ICT od skice do finalnog proizvoda', za koji su joj odobrena bespovratna sredstva na natječaju 'Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)'.
Realizacija projekta je trajala osam mjeseci, a kroz projekt su nabavljene licence za informacijski sustav ERP, softver za konstruiranje namještaja i softver za tehničko crtanje i 3D modeliranje, integrirani poslovni procesi u jedinstveni  informacijski sustav, nabavljena informatička oprema za implementaciju informacijskog sustava i obavljena edukacija djelatnika u korištenju novih tehnologija.

Suvremeni softver za projektiranje namještaja će omogućiti individualni pristup svakom kupcu i kreiranje namještaja vrhunskog dizajna i kvalitete u skladu sa zahtjevima prostora, a softver za računalno 3D prostorno planiranje će unaprijediti prezentaciju projektiranih rješenja namještaja i opreme u prostoru i olakšati kupcima izbor.

Implementacijom jedinstvenog informacijskog sustava objedinjeni su svi poslovni procesi tvrtke, unaprijeđeno strateško planiranje, upravljanje ljudskim resursima, financijsko poslovanje, upravljanje imovinom, logistika, nabava, prodaja i marketing te ojačani stručni kapaciteti djelatnika za primjenu suvremenih informacijskih tehnologija u obavljanju radnih zadataka.


Provedbom projekta Naprijed d.o.o. je povećao konkurentnost na zahtjevnom domaćem i inozemnom tržištu namještaja za uređenje doma i opremanje poslovnih prostora te stvorio preduvjete za geografsko širenje tržišta i osvajanje novih ciljnih segmenata.

Prostor za geografsku ekspanziju najvećim dijelom postoji na nacionalnom tržištu i u susjednim zemljama, prvenstveno u opremanju hotela, restorana i poslovnih objekata. Konkurentska prednost na tržištu se temelji na proširenom asortimanu proizvoda, unaprijeđenoj  kvaliteti proizvoda i usluga, dugogodišnjem iskustvu i stečenoj reputaciji te na povoljnim cijenama u odnosu na isporučenu kvalitetu.   

Odobrena bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 966.419,66 kn omogućit će i otvaranje 5 novih radnih mjesta u tvornici zbog očekivanog povećanja obima posla na domaćem i inozemnom tržištu.

Doprinos projekta društvenoj zajednici se postiže povećanjem prihoda općine i smanjenjem razlika u regionalnoj razvijenosti.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Naprijed d.o.o.



Vaša reakcija na temu