ŠIRENJE POSLOVANJA: Adriagate uspješno integrirao primoštensku turističku agenciju Raduča

ŠIRENJE POSLOVANJA: Adriagate uspješno integrirao primoštensku turističku agenciju Raduča

Ovaj projekt integracije poslovanja značajan je za jačanje našeg položaja na tržištu u Dalmaciji, ali i u cijeloj Hrvatskoj - rekao je direktor Mate Balić

Nakon dugogodišnjeg uspješnog poslovanja, turistička agencija Adriagate napravila je korak naprijed i integrirala poslovanje primoštenske agencije Raduča. Temeljena na obiteljskim  vrijednostima i prijateljskom odnosu s iznajmljivačima obiteljskog smještaja, TO Raduča jedna je od najistaknutijih lokalnih turističkih agencija. 

Potreba za implementacijom i korištenjem novih tehnoloških rješenja kako bi se prilagodili zahtjevima tržišta, navela je obitelj Erak, vlasnike agencije Raduča, na razmišljanje o integraciji svog poslovanja s tehnološki snažnijom turističkom agencijom koja će im moći osigurati daljnji razvoj i napredak.

- U ovom trenutku Adriagate je bio logičan izbor. Obzirom da smo već neko vrijeme pratili poslovanje ove agencije, bili smo upoznati s politikom širenja i otvaranja poslovnica Adriagatea diljem Jadrana. Želja nam je osigurati daljnje unaprjeđenje u radu i prodaji, ali i zadržati osnovne vrijednosti za koje smo se svih ovih godina zalagali - poručuju iz obitelji Erak.

Goran i Sabina Erak nastavit će djelovati kao glavni koordinatori i menadžeri primoštenske agencije Raduča pod vodstvom Adriagate turističke agencije.

Za Adriagate d.o.o. ovo je značajan iskorak prema širenju poslovanja s ciljem osnaživanja pozicije i rasta na hrvatskom tržištu, gdje već imaju zapaženu ulogu.


Direktor Adriagate d.o.o. Mate Balić je rekao:

- Ovaj projekt integracije poslovanja značajan je za jačanje našeg položaja na tržištu u Dalmaciji, ali i u cijeloj Hrvatskoj. Zahvalni smo na razumijevanju, suradnji i potpori obitelji Erak koja je omogućila brzu i efikasnu tranziciju poslovanja. Bio je ovo zahtjevan pothvat, ali uspješno priveden kraju, na obostrano zadovoljstvo. Želim naglasiti kako nam je izuzetno drago što se obitelj Erak pridružila našem timu i vjerujemo da smo zajedno spremni za nove uspjehe kako u nadolazećoj sezoni tako i sezonama koje će tek doći. Nadamo se da je ovo tek početak jedne lijepe hrvatske priče u osnaživanju lokalnih turističkih agencija u cilju unaprjeđenja poslovanja.

Adriagate d.o.o. jedna je od vodećih turističkih agencija u Hrvatskoj. Praćenje novih tehnoloških dostignuća i implementacija istih u poslovanje osigurala im je partnerstva s brojnim renomiranim svjetskim portalima među kojima su Booking.com i AirBnB. Danas Adriagate zapošljava preko 100 zaposlenika u osam poslovnica diljem Jadrana. Pored glavnog ureda u Splitu, imaju i četiri poslovnice, u Rogoznici, Vodicama, Trogiru i Vrboskoj na otoku Hvaru. Ove godine otvorili su i tri nove poslovnice, u Omišu, Tučepima i Primoštenu.

- Poslovnice nam omogućavaju da svojim gostima, ali i iznajmljivačima, budemo uvijek na raspolaganju! U ponudi imamo preko 10.000 apartmana, a na godišnjoj razini dovodimo preko 100.000 gostiju. Prošla, 2017. godina, bila nam je rekordna, a od ove sezone očekujemo još bolje rezultate - kazao nam je Igor Popović, vlasnik i osnivač ove turističke agencije.


Za više informacija i pitanja o mogućnostima suradnje možete se obratiti na telefon 021/ 271 870 ili e-mail product@adriagate.com, te na web stranici Adriagate.com

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare