Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Škorić: SDP zloupotrebljava kurikularnu reformu

Škorić: SDP zloupotrebljava kurikularnu reformu

Milanović je u Dnevniku rekao da je on osobno postavio ekspertnu skupinu

Zanimljivo kako je izjava Zorana Milanovića u Dnevniku da je on osobno postavio ekspertnu skupinu za reformu obrazovanja, kojom se rad tima gospodina Jokića stavlja u kontekst SDP-a i HNS-a, prošla nezapaženo u hrvatskim medijima! Toliko o 'javnom natječaju (pozivu)' i toliko o 'transparentnosti' i 'nepolitičnosti' Jokićeva tima i njegova djelovanja, kojega ne zanimaju brojni izrečeni prigovori na kurikulum od strane struke: HAZU-a, Instituta za povijest, Instituta Ivo Pilar, Matice hrvatske..., već im je važnije što misli Zoran Milanović - bivši premijer i njegova partija - objavio je Petar Škorić na svom Facebooku.

- Nakon ovoga više je nego jasno da je upravo SDP taj koji nepotrebno politizira reformu obrazovanja i stoji iza najavljenih prosvjeda! Time zapravo isključuju mišljenje stručnjaka koji su reagirali zbog pretjerane ideološke i svjetonazorske obojenosti i pristranosti pojedinih dijelova kurikuluma, posebno u područjima povijesti, hrvatskog i biologije, što zapravo vodi prema daljnjim podjelama u hrvatskom društvu - dodao je još prvi čovjek splitskog HDZ-a u objavi koju je naslovio sa 'SDP zloupotrebljava kurikularnu reformu'.

Vaša reakcija na temu