Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ali Relata Škorić: Splitski HDZ u kontinuitetu ima nedvosmislen stav, a to je da se Zakon o sportu mora u cijelosti provoditi

Škorić: Splitski HDZ u kontinuitetu ima nedvosmislen stav, a to je da se Zakon o sportu mora u cijelosti provoditi

Čelnik stranačkog ogranka traži da se ova tema ne politizira

Dok neki u ovo predizborno vrijeme spinaju o neprovođenju Zakona o sportu, splitski HDZ u kontinuitetu ima jasan i nedvosmislen stav tražeći rješavanje svih problema i provedbu tog zakona. Tražimo da se ova tema ne politizira, već da odgovorni konačno krenu u cijelosti provoditi Zakon i sve ono što je u njihovoj nadležnosti, jer svaka odgoda samo produbljuje stvorene antagonizme, loše ozračje i nepotrebnu politizaciju hrvatskoga sporta, kao i podjele u hrvatskom društvu.

Poručio je to putem Facebooka predsjednik HDZ-a Split Petar Škorić, te je kao 'dokaz' stavio linkove iz 2014. i 2016. godine kojima je potvrdio stav splitskog ogranka stranke.

- Narušeni odnosi u hrvatskom nogometu, pod pokroviteljstvom HNS-a, doveli su do toga da se hrvatski nogomet ne igra radi navijača već samo radi jednog kluba i interesnih skupina vezanih oko jednog čovjeka. Svi smo danas nezadovoljni i ujedinjeni u želji za ozdravljenjem hrvatskog nogometa - poručili su splitski HDZ-ovci u studenom 2014. godine, a u lipnju prošle godine su kazali:

- Zakon o sportu se mora provoditi, protiv smo bilo kakve odgode njegove primjene!

Vaša reakcija na temu