Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ali Relata Škorić: Vjerujemo da će Andrin pozitivan duh i velika energija dati mu snage da prevlada tešku bolest

Škorić: Vjerujemo da će Andrin pozitivan duh i velika energija dati mu snage da prevlada tešku bolest

Na nama ostaje da učinimo sve kako bismo, do njegova povratka, nastavili sa svim procesima i projektima koje je on započeo

Saborski zastupnik i predsjednik splitskog HDZ-a Petar Škorić reagirao je nakon objave javnosti da gradonačelnik Andro Krstulović Opara boluje od zloćudnog tumora.

- Ovo su najteži trenuci za našega gradonačelnika Andru i njegovu obitelj, ali i za sve nas njegove prijatelje i suradnike - kazao je.

Vjerujemo, kaže, da će njegov pozitivni duh i velika količina energije koju pokazuje kroz cijeli svoj život, a naročito posljednjih mjeseci na čelu Splita, biti ono što će mu dati snage da prevlada tešku bolest.

- Na nama, njegovim suradnicima, ostaje da učinimo sve kako bismo, do njegova povratka, nastavili sa svim procesima i projektima koje je on započeo od stupanja na dužnost gradonačelnika. Svi smo uz našeg Andru i želimo mu brzo ozdravljenje! - poručio je Škorić.

Vaša reakcija na temu