Škorićeva žestoka poruka Kerumu: Ne shvaćamo zašto želi biti glavni klaun

Škorićeva žestoka poruka Kerumu: Ne shvaćamo zašto želi biti glavni klaun

Dok smo Andro i ja 1989. pristupali HDZ-u i s dr. Franjom Tuđmanom sudjelovali u stvaranju države, Kerum je pokretao svoje poslovno carstvo i osnivao tvrke sa SDP-ovcima

Saborski zastupnik i predsjednik splitskog HDZ-a Petar Škorić, uz fotografiju iz parlamenta, poslao je poruku gradonačelničkom kandidatu HGS-a Željku Kerumu koji je kazao da Andro Krstulović Opara nije pravi kandidat HDZ-a i da je najbolje da se povuče.

Škorićev status prenosimo u cijelosti:

- Shvaćamo zašto Kerum izvodi cirkus, ali ne i zašto želi biti glavni (tužni) klaun?! Željko Kerum vrlo dobro zna da je njegovo vrijeme davno prošlo pa je jedino što mu preostaje, poput kockara u posljednjoj igri, očajnički blefirati pokušavajući se na potpuno proziran način svidjeti biračima i približiti HDZ-ovu izbornom tijelu. 

Koliko je bio dobar poduzetnik svjedoči podugačka lista onih kojima je ostao dužan, a koliko je bio dobar političar pokazuje posljednjih 8 izgubljenih godina u vođenju grada Splita u kojima je prve 4 godine bio gradonačelnik dok je druge 4 godine podupirao SDP-ovu vlast. Prošlo je vrijeme privatnih interesa i povratka na staro.

Krajnji je čas za promjene i da na kormilo Splita dođe čovjek koji posjeduje iskustvo, znanje, entuzijazam, volju i ljubav prema svom gradu. Zato sam kao predsjednik splitskog HDZ-a i predložio svog stranačkog kolegu i prijatelja Andru za gradonačelnika što su konsenzusom prihvatili svi ostali.

Dok smo Andro i ja 1989. pristupali HDZ-u i s dr. Franjom Tuđmanom sudjelovali u stvaranju države, Kerum je pokretao svoje poslovno carstvo i osnivao tvrke sa SDP-ovcima. Svi znamo kako je to završilo.

Zato i s ovoga mjesta, gdje Andro i ja časno branimo interese i boje našega grada, Dalmacije i cijelog hrvatskog juga, s istog ovog mjesta na kojem je Željko Kerum četiri godine isključivo primao saborsku plaću i na koje nije niti dolazio osim dignuti ruku za Milanovićev proračun, poručujem Kerumu da ne podcjenjuje inteligenciju građana Splita koji se nikakvim spinovima i podmetanjima sigurno neće dati još jednom prevariti.

Vjerujem da je građanima Splita dosta svih cirkusa i pametovanja koja samo potiču destrukciju bez imalo odgovornosti. Vremena su ozbiljna i traže ozbiljne i odgovorne ljude!

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare