Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: mzoip.hr Slaven Dobrović: Stručnjaci koji rade u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo su neodgovorni!

Slaven Dobrović: Stručnjaci koji rade u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo su neodgovorni!

Ne bi olako smjeli donositi zaključke kako opasnosti za zdravlje nema

Bivši ministar zaštite okoliša Slaven Dobrović kritizirao je Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije.

- Stručnjaci koji tamo rade (NZJZ), ako savjesno rade svoj posao, ne bi smjeli olako donositi zaključke kako opasnosti za zdravlje nema, a uvid u kvalitetu zraka im se svodi na nekoliko jednostavnih zagađivala. To ipak držim neodgovornim. Tada ne bi ni ministar na sjednici Vlade ponavljao istu tvrdnju - poručio je Dobrović, te dodao:

- S tim u vezi, ministar zaštite okoliša je primio delegaciju iz Splita te su razmatrali sanaciju Karepovca. Sad se, u prilici HDZ-vog ministra daleko mirnije poruke šalju, sanacija ide, ide i Lećevica, prava harmonija između grada i države.

Vaša reakcija na temu