Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić SLUŽBENO: Program dočeka na Rivi počinje u 16 sati!

SLUŽBENO: Program dočeka na Rivi počinje u 16 sati!

Na pozornicu bi se trebali popeti Ivan Strinić, Lovre Kalinić, Ante Rebić, Ivan Perišić...

Konačno je poznato kada dolaze Vatreni u Split. Program na Rivi počinje od 16 sati. Između 16.30 i 17 očekuje se dolazak srebrnih reprezentativaca, Ivana Strinića, Ante Rebića, Lovre Kalinića, Filipa Bradarića i Ivana Perišića. Ovih pet je sigurno.

Zabavljat će Splićane i goste Marijan Ban, Diktatori, Jole, a vjerojatno i Mate Bulić.

Iz Grada Splita stigla je službena obavijest da će hrvatski nogometni reprezentativci iz naše županije uploviti danas poslijepodne u Split, te da će službeni program dočeka na Rivi početi u 16 sati.

- Dođite i pozdravite naše Vatrene kako samo Split i Dalmacija znaju, a tko može neka brodicama izađe u susret ispred Gradske luke - pozivaju iz Banovine.

Vaša reakcija na temu