Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI NAPAD: U Solinu s motocikla zapucali na 28-godišnjaka, pogodili ga u noge

NOVI NAPAD: U Solinu s motocikla zapucali na 28-godišnjaka, pogodili ga u noge

Ovo je u posljednjih mjesec dana već treći oružani napad u Splitu i okolici

Večeras oko 20.45 sati liječničku pomoć je zatražio 28-godišnjak nakon što je ranjen iz vatrenog oružja. Doznajemo da je do pucnjave došlo u blizini bivšeg Mercatora, dvojica na motoru su zapucali na mladića te ga pogodili u noge. Na licu mjesta se obavlja očevid.

U poljednjih mjesec dana ovo je već treći oružani napad u Splitu i okolici. Početkom prosinca na Visokoj je u automobilu s metkom u vrat pogođen Marko Bekavac, prošli tjedan u Kaštelima su iz jurećeg automobila zapucali na bivšeg vlasnika kafića i ranili ga u rame. Oba slučaja su još otvorena i policija nije uspjela naći počinitelje. U policiji kažu da ulažu maksimalne napore, ali da su im obrade ovakvih slučajeva često otežane jer žrtve najčešće ne surađuju s policijom.

Vaša reakcija na temu