Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Solinjanin Dokić ponovno u zatvoru: Ženu zatvorio u garažu i ošišao je

Solinjanin Dokić ponovno u zatvoru: Ženu zatvorio u garažu i ošišao je

Nema mjesec dana da je izašao iz pritvora zbog prijetnje pravosudnom policajcu

Igor Dokić, Solinjanin dobro poznat policiji i sudovima, ponovno je završio u zatvoru. Priveden je zbog protupravnog oduzimanja slobode nevjenčanoj supruzi i prijetnje. Sa susjedima ju je zatočio u njihovoj garaži i ošišao. 

Dokića je žena napustila, no on je zadržao njezin Mercedes. Povod susreta bila je primopredaja vozila. No, umjesto u Mercedesu, nesretna žena završila je u garaži Dokićevih susjeda. Izašla je ošišana. Iz nekog razloga Dokić je dohvatio škare i ženu - ošišao. 

Poslije su sjeli u Mercedes, no Dokić ju je kanio odvesti na neko nepoznato mjesto pa se žena na kraju spasila skokom iz jurećeg automobila. Sve je prijavila policiji. 

Dokić se branio šutnjom. Sucu je obrazložio da nije emotivno sposoban iznijeti obranu. Sudac mu je odredio istražni zatvor da ne bi ponovio djelo i utjecao na svjedoke. 

Vratio se tako iza rešetaka, a nema dugo da je izašao na slobodu. Posljednjih šest mjeseci proveo je u pritvoru zbog prijetnje pravosudnom policajcu. U šest mjeseci, koliko je proveo pritvoren, uspio je napraviti četiri incidenta. Dvaput je napao pritvorenike. Jedan put mu se našao na meti Nikola Gusić Janjić, optuženi za ubojstvo torcidaša Blaževića, a drugi put Joško Božić Kudrić kojem sude za smrt 20-godišnjeg Nikole Krmeka

U međuvremenu je Dokić i osuđen za prijetnju pravosudnom policajcu, i to na višemjesečnu zatvorsku kaznu. Presuda još nije pravomoćna. 

Vaša reakcija na temu