Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Solinjaninu istekla osobna: Trebao je izvaditi pet potvrda da bi izašao na izbore

Solinjaninu istekla osobna: Trebao je izvaditi pet potvrda da bi izašao na izbore

Za svaki izborni listić moraš imati 'papir' - ispričao nam je Dino Siriščević

Ako vam je kojim slučajem istekla osobna iskaznica, potrebno je pet potvrda da biste mogli glasovati na izborima. Javio nam se čitatelj Dino Siriščević koji se našao i toj situaciji.

- Moja osobna je u procesu izrade i imam onaj papirić, ali čim ti osobna istekne, policija informaciju šalje u Ministarstvo uprave i oni te maknu sa spiska birača. Za svaki izborni listić moraš dobiti potvrdu, tako sam u ovom slučaju dobio pet, jednu za gradonačelnika, Gradsko vijeće, župana, Županijsku skupštinu i mjesne odbore - rekao nam je Siriščević.

Posebno je htio pohvaliti gospođu iz solinske uprave jer je, kako je kazao, bila vrlo fina, uslužna, pristojna i profesionalna, te mu sve objasnila.

- Iako sam poludio što sve to moram obavljati, s jednim telefonskim razgovorom me je razoružala! Sve je bilo gotovo u 10 minuta, svih pet potvrda - otkrio je.

Vaša reakcija na temu