Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Spalatum Expo: Dođite na Rivu i pronađite unikatni suvenir za svoje goste

Spalatum Expo: Dođite na Rivu i pronađite unikatni suvenir za svoje goste

Sajam je otvoren do nedjelje, a može se posjetiti od 9 do 21 sat

Sajam suvenira 'Spalatum Expo' otvoren je na splitskoj Rivi i potrajat će do nedjelje. Organizira ga tvrtka Spalatum D.M.C., a svoje suvenire predstavit će 48 proizvođača iz cijele Hrvatske.

- Naglasak ove manifestacije je na ponudi kvalitetnih, originalnih i unikatnih suvenira koje su osmislili obrtnici i umjetničke radionice a riječ je o zanimljivim uporabnim, umjetničkim i prehrambenim suvenirima koji bi trebali biti važan segment turističke ponude destinacije. Vještine kojima su izrađeni ovi predmeti dio su baštine tradicijskih obrta  a u današnje vrijeme vladavine plastike i uniformiranosti ovakve manifestacije prilika su da se očuvaju od zaborava - poručili su organizatori.

Pozvali su sve privatne iznajmljivače, hotelijere i domaćine da podrže manifestaciju i posjete sajam te da na njemu pronađu originalne poklone za svoje goste, bilo da je riječ o jastučiću lavande, zdjeli od maslinovog drva, boci maslinovog ulja, teglici meda ili ovčjem siru s otoka Krka s oznakom originalnog otočkog proizvoda.

Na središnjoj pozornici na Rivi večeras će se održati u koncert klapske pjesme koji počinje u 19 sati. Nastupit će mješovita klapa Filip Dević, ženska klapa Marjanke i klapa Čiovo. Sajam se može posjetiti od 9 do 21 sat.

Vaša reakcija na temu