Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Speed Queen samoposlužna praonica rublja otvorena u Splitu

Speed Queen samoposlužna praonica rublja otvorena u Splitu

Tijekom pranja i sušenja se može popiti kava, pročitati tiskovine...

Lanac Speed Queen samoposlužnih praonica rublja nakon Pule je stigao u Split. Kraj mosta na Pujankama, na adresi Vukovarska 183a, nedavno je otvorena praonica s perilicama i sušilicama.

- Pranje neovisno o izabranom programu traje od 35 do 40 minuta, a sušenje 20-ak. Tijekom tog vremena možete popiti kavu, pročitati časopis... - kaže nam Teo Kuzmić, uvjeren da su Splićani već u filmovima vidjeli kako to funkcionira.

Naglasio je da nije problem prati i velike stvari, recimo deke, posteljinu ili jastuke, što će sigurno zanimati one koji se bave turizmom.

Pranje 9 kilograma robe košta 25 kuna, 18 kilograma 50, a za 10 minuta sušenje 14 kilograma 'materijala' treba izdvojiti 10 kuna. U cijenu su uključeni deterdžent, omekšivač i dezinfekcija.

Dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve 095 571 7162 i 095 830 74 19 ili preko Facebook stranice.


Vaša reakcija na temu