Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Drama u Spinutu: Policajci pucali u 30-godišnjaka koji je na njih nasrnuo nožem!

Drama u Spinutu: Policajci pucali u 30-godišnjaka koji je na njih nasrnuo nožem!

Ozlijeđena su četiri policijska službenika, od kojih jedan teže

Jutros oko 2 sata u Splitu u Teslinoj ulici policijski službenici su nakon zaprimljene dojave o provali, u pokušaju provale zatekli dvije osobe koje su se, kada su uočili policajce, dale u bijeg. Nakon što su ga sustigli, jedan muškarac je policijske službenike napao nožem. 

- Nakon što se oglušio na izdane zapovijedi da prestane s napadom i odbaci nož, te nakon što je i nakon izdanih zapovijedi nastavio s napadom na policajce, policijski službenik je ispalio i upozoravajući hitac u zrak, ali osoba je i dalje nastavljala s napadom. U  cilju sprječavanja daljnjeg napada policijski službenik je uporabio vatreno oružje, nakon čega je osoba uz uporabu sredstava prisile savladana. Tridesetogodišnji muškarac je zadobio prostrjelne rane na nozi, odvezen na pružanje liječničke pomoći i zadržan je na bolničkom liječenju - rekla je Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Druga osoba je pronađena, uhićena i dovedena u službene prostorije radi provođenja kriminalističkog istraživanja.

- U ovom događaju ozlijeđena su četiri policijska službenika, pružena im je liječnička pomoć, jedan policajac je zadobio teške, a tri policajca su zadobila lakše tjelesne ozljede - dodala je. 

Na mjestu događaja obavlja se očevid kojim rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Splitu.

Vaša reakcija na temu