Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Split: Policija došla zbog nasilja u obitelji, pa pronašli šator za uzgoj marihuane, drogu i oružje

Split: Policija došla zbog nasilja u obitelji, pa pronašli šator za uzgoj marihuane, drogu i oružje

Nađeno je 10 biljaka indijske konoplje, 58,9 grama marihuane, pištolj, streljivo i oprema za uzgoj

Policija je dovršila istragu nad 45-godišnjakom u čijoj su kući pronašli oružje, marihuanu i platneni šator u kojem je uzgajao biljke indijske konoplje. Na njegovu adresu su došli nakon dojave da se nasilno ponaša prema dva člana svoje obitelji. 

Pretražili su mu kuću i pronašli pištolj Pietro Beretta kalibra 9 mm s pripadajućim spremnikom i 7 komada streljiva te još 124 komada istog streljiva, 58,9 grama marihuane, platneni šator s postavljenim reflektorima u kojem se nalazilo zasađenih 10 biljaka indijske konoplje, digitalnu vagu, lampu za grijanje biljaka, termometar i preparate za uzgoj biljaka kao 6 jointa ukupne težine 7,6 grama. 

- Zbog utvrđene sumnje u počinjenje kaznenih djela nasilja u obitelji i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama danas će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku. U odnosu na pronađeno oružje podnijet je optužni prijedlog sukladno Zakonu o oružju - poručila je Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Vaša reakcija na temu