Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Marko Car Split: Porezna inspekcija zatvorila Imperium Club

Split: Porezna inspekcija zatvorila Imperium Club

Zatvoreni smo od strane Porezne uprave zbog duga, tj. nepodmirenih računa - poručili su iz kluba

Imperium Club, zamišljen kao ekskluzivni restoran, lounge bar, slastičarna i disco klub, koji je s vremenom postao poznat kao okupljalište ljubitelja 'narodnjaka', srce sezone dočekao je s ključem u vratima. 

Zatvorila ih je porezna inspekcija početkom srpnja kako doznajemo zbog neplaćenih računa, a to su iz kluba i najavili na dan kada je trebao biti zatvoren. 

- Tužnog srca vas obavještavamo da se večeras, nakon dugo vremena i puno pokušaja PU i sličnih, zatvaraju vrata Imperium Cluba. Da se ne pitate zašto, zatvoreni smo od strane Porezne uprave zbog duga, tj. nepodmirenih računa. Kako inače prolaze 'pregovaranja' s Poreznom upravom, imate samo jedan izbor: plati ili zatvaramo - dio je objave na Facebooku u kojoj su se i u ime osoblja zahvalili vjernim gostima.

Vaša reakcija na temu