Split jučer: Pucnjava, razbojništva i premlaćivanje maloljetnika

Split jučer: Pucnjava, razbojništva i premlaćivanje maloljetnika

Usred bijela dana mladići su na autobusnoj stanici jednome zadali teške, a drugome lakše ozljede

Pucnjavu iz pištolja, dva razbojništva i napad na ulici bilježimo jučer u Splitu. Ujutro oko 7 sati 38-godišnjak je pucao iz pištolja na automat klub na Poljičkoj cesta. Za vrijeme pucnjave u klubu su se nalazila dva djelatnika. Nitko nije ozlijeđen, dok je pištolj pronađen i oduzet. Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom 38-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Dogodila su se i dva razbojništva. Oko 15.30 sati na Pujankama je u poštanski ured ušao maskirani muškarac koji je uz prijetnju nožem prema djelatnicama ukrali novac. Nakon toga, u 20.55 sati u Ninskoj ulici u prodavaonicu su ušle dvije maskirane osobe i prijeteći pištoljem prema zaposlenici otuđili novac.

Nije to sve. Jučer nešto prije 16 sati na autobusnoj stanici fizički su napadnuta dvojica maloljetnika od strane za sada nepoznatih mlađih muških osoba. U bolnici im je pružena liječnička pomoć te je kod jednoga utvrđena teža, a kod drugoga lakša tjelesna ozljeda.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare