Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitska policija: Nismo zaprimili nijedan poziv vezano za situaciju u Tolstojevoj

Splitska policija: Nismo zaprimili nijedan poziv vezano za situaciju u Tolstojevoj

Vjernici iz Tolstojeve danas su snimljeni i na Zapadnoj obali

 Unatoč brojnim komentarima po društvenim mrežama, među kojima je i dosta onih koji se zgražaju nad prizorom vjernika kako mole na javnoj površini u Tolstojevoj ulici, splitska policija tvrdi da nisu zaprimili nijedan poziv vezano za tu situaciju pa tako nisu ni poduzeli nikakve aktivnosti u smislu provjere identiteta i ostalog.

Danas je redakcija Dalmatinskog portala zaprimila i novi video snimljen na Zapadnoj obali na kojem se vidi kombi koji je bio parkiran i u Tolstojevoj ulici. Riječ je o kombiju s registarskim oznakama Velike Britanije.

I dalje privlače pažnju Splićana pa djeluje nevjerojatno da još nitko nije nazvao policiju. Podsjetimo, posljednjih dana zavladala je prava paranoja u Splitu i bližoj okolici. Policija je naime zvana nekoliko puta zbog ljudi s Dalekog istoka. Splićanima se činilo da su u pitanju ilegalni migranti, no policija je utvrdila da se radi ili o turistima, ili radnicima s legalnim boravkom u Hrvatskoj.

Vaša reakcija na temu