Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitska policija: Trojica uhićena s kokainom i heroinom

Splitska policija: Trojica uhićena s kokainom i heroinom

Protiv svih su podnesene kaznene prijave zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Splitska je policija u petak i subotu uhvatila trojicu muškaraca kod kojih su pronašli kokain i heroin. 

U petak su na širem području Omiša zaustavili 53-godišnjaka kod koeg su pronašli 22,63 grama kokaina. U sklopu istrage su mu pretražili kuću u kojoj su pronašli još 2,9 grama kokaina, 2,5 grama marihuane, 22,8 grama bijele praškaste materije i digitalnu vaga za precizno mjerenje s tragovima droge. Istoga dana su imotski policajci zaustavili 24-godišnjaka u čijem su automobilu pronašli 109,4 grama heroina, a policija je u subotu pretražila kuću 42-godišnjeg Bračanina od kojeg su oduzeli 16,58 grama heroina, dvije bočice metadona i digitalnu vagu. 

Nakon istrage su protiv sve trojice podnesene kaznene prijave zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a 24-godišnjak je nakon istrage predan pritvorskom nadzorniku. 

Vaša reakcija na temu