Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Image by shpoks on Pixabay SPLITSKA POLICIJA U AKCIJI Uhitili pet osoba zbog pokušaja ubojstva Joze Čabraje

SPLITSKA POLICIJA U AKCIJI Uhitili pet osoba zbog pokušaja ubojstva Joze Čabraje

Sutra će se obaviti pretrage stanova, kuća i vozila. Slučaj je preuzeo USKOK jer se sumnja na udruživanje u zločinačku organizaciju

Pet osoba uhitila je splitska policija zbog pokušaja ubojstva Kaštelanina Joze Čabraje. Slučaj je preuzeo USKOK jer se sumnja na udruživanje u zločinačku organizaciju. Sutra će se pretražiti stanovi, kuće i vozila osumnjičenika, a očekuje se i privođenje na ispitivanje u USKOK. Čini se kako osumnjičene neće teretiti samo za pokušaj ubojstva Čabraje, već i još nekoliko recentnih slučajeva ranjavanja iz vatrenog oružja. 

Policija sumnja da je naručitelj napada na Čabraju Kaštelanin koji je bio u društvu Marina Matijaša kada je ubijen. Čabraju su za ubojstvo Matijaša osudili na 13 godina, no presuda je ukinuta i slučaj vraćen na ponovno suđenje. 

Motiv napada na Čabraju navodno nije osveta za ubijenog Matijaša, već tekuća problematika vezana za ilegalne poslove. Policija je privela i osobe za koje se sumnja da su izvršitelji samog napada, Čabraja ih je opisao kao dvojicu na motociklu s fantomkama na glavi, te osobe koje su sudjelovale u pripremanju napada. 

Čabraja je sinoć dobio poziv SMS-om na parking kraj ambulante u Kaštelima, a onda su ga zasuli olovom. Dobio je metak u lopaticu, a u blizini vozila pronađen je još jedan metak. 

Vaša reakcija na temu