Foto: Veljko Martinović Splitski gradski vijećnik: Gospodo iz Hajduka, što treba još reprezentacija napraviti da se vi udostojite čestitati?

Splitski gradski vijećnik: Gospodo iz Hajduka, što treba još reprezentacija napraviti da se vi udostojite čestitati?

Pa je l' moguće da je veliki i slavni klub kakav Hajduk jest postao talac manjine - pita Josip Markotić

Pa je l' moguće da u trenutku kada ne samo cijela Hrvatska, nego praktički cijeli svijet veliča, čestita i slavi veličanstvenu pobjedu i povijesni ulazak Hrvatske u finale Svjetskog prvenstva, moj dragi Hajduk šuti i ne želi čestitati!? Pa je l' moguće da je veliki i slavni klub kakav Hajduk jest postao talac manjine koja u trenutku dok stvaramo najveći sportski rezultat u povijesti naše domovine, pravi kulturocid po Dioklecijanovoj palači šarajući uvredljive grafite, prijeti vlasnicima kafića koji organiziraju gledanje utakmica, maltretira, psuje i vrijeđa svakoga tko navija za Hrvatsku? - napisao je u četvrtak na Facebooku Josip Markotićsplitski gradski vijećnik iz redova Mosta.

Dodao je da su Split i Dalmacija pokazali ne samo sinoć nego kroz cijelo Svjetsko prvenstvo što im znači Hrvatska i reprezentacija, te da se radi u 95% slučajeva o navijači Hajduka.

- Gospodo iz Hajduka, što treba još reprezentacija napraviti da se vi udostojite čestitati? I nemojte mi reći da je vaša šutnja zbog Mamića i ŠukeraI vi i ja dobro znamo da su razlozi potpuno drugi. Živjela Hrvatska! Živio hrvatski Hajduk! - poručio je Markotić.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare