Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Splitski taksisti: Besplatno ćemo voziti građane i na Marš za znanost!

Splitski taksisti: Besplatno ćemo voziti građane i na Marš za znanost!

Poručili su da su oni javna služba koja je uvijek bila dostupna sugrađanima

Udruga Radio taxi Split besplatno će prevoziti građane na Marš za znanost, koji se ove subote održava s početkom u 11.55 sati s polaskom iz Đardina. Zainteresirani mogu naručiti taksije na brojeve 021 1777 i 021 47 37 37.

- Mi smo javna služba koja je uvijek bila dostupna našim sugrađanima, od ratnih vremena do katastrofa poput lanjskog požara. Podupiremo zahtjeve za povećanje ulaganja u znanost i obrazovanje u Hrvatskoj - rekao je predsjednik udruge Milivoj Topić.

Taksisti su, podsjetimo, rekli da će besplatno voziti građane na prosvjed protiv ratifikacije Istanbulske konvencije, a potom je Marijana Puljak rekla kako pretpostavlja da će 'vožnje na Marš za znanost u subotu, 14. travnja, naplaćivati duplo'.

I, evo, ubrzo je stigao odgovor.

Vaša reakcija na temu