Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitskoj policiji za vrijeme Ultre prijavljena tri silovanja, priveden jedan Norvežanin

Splitskoj policiji za vrijeme Ultre prijavljena tri silovanja, priveden jedan Norvežanin

Oštećene su u dobi od 18 do 22 godine, sve tri su strane državljanke

Tri slučaja silovanja zaprimila je splitska policija za vrijeme ovogodišnjeg Ultra festivala elektronske glazbe. Žrtve su mlađe djevojke u dobi od 18 do 22 godine i sve tri su strane državljanke. 

Policija je privela jednog sumnjivca, radi se o Norvežaninu s kojim je 18-godišnja Šveđanka nakon druženja uz alkohol završila u apartmanu u Kaštelima. 

Policiji se jutros javila i 22-godišnja Australka. Ustvrdila je da ju je silovao njoj nepoznati muškarac. Za njim tragaju, a radi se i na slučaju 22-godišnje Finkinje na koju je na putu prema Bačvicama nasrnuo mladić s kojim je kratko razgovarala. Tvrdi da ga je pod prisilom morala oralno zadovoljiti nakon čega je pobjegla. 

Vaša reakcija na temu