Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Srđan Gjurković iznio svoj stav vezan za drugi krug izbora u Splitu

Srđan Gjurković iznio svoj stav vezan za drugi krug izbora u Splitu

Komentirao je i dosadašnje izjave nekih članova SDP-a

Istaknuti splitski HNS-ovac Srđan Gjurković, koji je bio kandidat za zamjenika Aidi Batarelo, iznio je svoj stav vezan za drugi krug izbora za gradonačelnika Splita.

- Drugi krug izbora za gradonačelnika Splita je u nedjelju. Tema je koju se ne može izbjeći na svakom koraku u susretu s građanima. Pitanje je uvijek jednostavno, a moj odgovor još jednostavniji: 'Ne pada mi niti na kraj pameti bilo kome sugerirati za koga glasovati u drugom krugu. Ali izađite na izbore, to je demokratsko pravo. Glasujte prema svojoj savjesti.' - napisao je na Facebooku.

Dodao je i ovo:

- I drugo pitanje je vezano za izjave podrške za drugi krug u Splitu koju daju pojedini članovi SDP-a, koalicijskog partnera na ovim izborima. Poštujem svačiji stav, ali on je ipak samo stav pojedinaca koji to izriče, a ne moj.  Moj stav sam jasno rekao: prema savjesti!

Vaša reakcija na temu