Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Stigli pitari na najpoznatiji rotor u Splitu

Stigli pitari na najpoznatiji rotor u Splitu

Oko ovog rotora se digla velika politička rasprava

Posljednjih dana velika rasprava vodi se oko privremenih rotora na spojevima Bračke ulice u Velebitskoj ulici i Ulici Ivana pl. Zajca.

 Prije tri dana gradska vijećnica iz redova SDP-a Aida Batarelo usporedila je tri rotora građena za vrijeme tri gradonačelnika, Keruma, Baldasara i Krstulovića Opare. Za Kerumov je, navela je, ružan, ali funkcionalan, Baldasarov je lijep i funkcionalan, a za najnoviji Oparin je ostavila da ljudi same procijene.

Dan od njene objave javio se Marijan Čelan, HDZ-ovac s Trstenika s odgovorom bivšoj dogradonačelnici u kojem je napisao:

- Zanimljivo je bilo pročitati objavu gradske vijećnice SDP-a Aide Batarelo kojim je očito kratila dosadu u nedjeljno jutro. Predložila je svima da zaigramo igru 'pronađi razliku na slici', uz pomoć svoje djece sam uspio riješiti zagonetku i pronaći razliku - na slici iz 2019. nalazi se valjak, stroj, što bi u prijevodu značilo - rotor je u izgradnji. Nestrpljivost za dovršetak projekta mogu shvatiti, ali ne mogu shvatiti kako je gospođa Batarelo postala nestrpljiva tek kad je sišla s vlasti. Pošto je teško uspoređivati estetiku dovršenog rotora i onoga u izgradnji (iako se Batarelo upustila i u taj pothvat), mišljenja sam da je dobro malo se strpjeti i pričekati dovršetak radova. Gospođi Batarelo ćemo javiti kada radovi završe, pa onda možemo opet zaigrati igru 'pronađi razliku'.

Danas je pak rotor kod hotela Radisson blu došao u svoju završnu fazu ugradnje privremenog zelenila dolaskom pitara u središte rotora. Podsjetimo to je jedan od dva rotora, drugi je na križanju Velebitske i Bračke, za koje će Grad Split platiti sveukupno oko 600 tisuća kuna. Kako to izgleda pogledajte u fotogaleriji.

Vaša reakcija na temu