Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Stipe Čogelja objasnio poziciju Županije u slučaju projekta Dalmatinski grad

Stipe Čogelja objasnio poziciju Županije u slučaju projekta Dalmatinski grad

Ukoliko se radi o manifestaciji, onda se zna što to podrazumijeva, potporu Turističke zajednice i Grada Splita...

V.d. županijskog pročelnika za turizam i pomorstvo Stipe Čogelja poslao nam je očitovanje oko projekta Dalmatinski grad na Matejuški koji bi trebao početi s radom sljedeći tjedan. 

- Tamo već koncesiju ima 'Lubin' i oni mogu davati potkoncesije, već davno im je Skipština to odobrila. Naravno, to se odnosi isključivo na djelatnosti koji oni kao športsko ribolovna udruga mogu obavljati. Praksa Grada Splita (gradonačelnik Ivo Baldasar) je do sada bila da se mogu održavati manifestacije od značaja za Split.  Po zakonu, 'Lubin' Županiji dostavlja ugovor o potkoncesiji u roku od 10 dana od potpisa i mi ga provjeravamo. Ukoliko se radi o manifestaciji, onda se zna što to podrazumijeva, potporu Turističke zajednice i Grada Splita. U svakom slučaju, ne može se tamo postavljati nikakve kućice bez suglasnosti Grada i trajno obavljati bilo kakva ugostiteljska ili trgovačka djelatnost - objasnio je Čogelja.

Vaša reakcija na temu