Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Studenticu iz Čapljine na Poljičkoj je usmrtila zaposlenica HAC-a? 'Pravni koraci bit će provedeni po internim aktima društva'

Studenticu iz Čapljine na Poljičkoj je usmrtila zaposlenica HAC-a? 'Pravni koraci bit će provedeni po internim aktima društva'

Privedena je zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je poginula 19-godišnjakinja

Vozačica crnog Audija A3, koja se sumnjiči da je sinoć pijana projurila preko raskrižja u Splitu iako joj je bilo upaljeno crveno svjetlo te da je na pješačkom prijelazu usmrtila 19-godišnju studenticu iz Čapljine, zaposlena je u Hrvatskim autocestama u Dugopolju. 

Pitali smo HAC što znaju o nesreći i jesu li poduzeli kakve pravne korake protiv svoje djelatnice koja je pod sumnjom za teško kršenje prometnih propisa, izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom te nepružanje pomoći. 

'Nismo imali saznanja da se radi o djelatnici HAC-a. Vezano za pravne korake, isti će biti provedeni po internim aktima društva', kratko su nam odgovorili iz HAC-a. 

Kako doznajemo, privedena je izazvala prometnu nesreću dok je bila na godišnjem odmoru. 

Pobjegla je s mjesta nesreće, no policija ju je pronašla tijekom noći. Rano jutros doveli su je u bolnicu da joj izvade krv i testiraju na alkohol. Pokazalo se da je imala više od jednog promila. S obzirom na vremenski odmak u odnosu na nesreću, vještačenjem će se utvrditi kolika je bila koncentracija alkohola u vrijeme kada je oborila studenticu. 

Jutros je tvrdila da joj je automobil netko ukrao. Policija je morala čekati da se otrijezni kako bi proveli kriminalističko istraživanje. Sutra bi je trebali privesti na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Splitu. 

Vaša reakcija na temu