Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
19-godišnjak preminuo u 2 sata ujutro, 21-godišnjak zadobio ozljede opasne po život

19-godišnjak preminuo u 2 sata ujutro, 21-godišnjak zadobio ozljede opasne po život

Nesreća se dogodila oko 19.50 sati

Prema najnovijim informacijama koje smo dobili nešto iza 6 sati ujutro, 19-godišnjak je podlegao ozljedama, preminuo je u 2 sata.

Iz bolnice stiže informacija i da je 21-godišnjak koji je bio s njim u automobilu zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, a još jedna osoba je teško ozlijeđena dok su dvije prošle s lakšim ozljedama.

Cesta je zbog očevida bila tri sata zatvorena za promet, a utvrđeno da je se nesreća dogodila kada je 19-godišnji mladić zbog neprilagođene brzine prešao preko duple crte i udario u Mercedes koji je dolazio iz suprotnog smjera. Mercedes se zarotirao i udario u Fiat.

Iz policije apeliraju, posebno na mlađe vozače, da vode računa o brzini jer je ona najčešći razlog prometnih nesreća s natježim posljedicama. Prema statistikama, više od 30 posto nesreća se dogodi zbog neprilagođene brzine. Na dijelu Puta Supavla gdje se dogodila prometna, kažu iz policije, brzina je ograničena na 60 km/h. 

Ranije objavljeno:

Više je osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila na Putu Supavla. Oko 19.50 sati su se sudarila tri automobila. 

U bolnicu je dovezeno pet osoba, a među njima i najteže ozlijeđeni 19-godišnjak. Iako su iz bolnice najprije javili policiji da je mladić preminuo, kasnije je došla dojava da su ga liječnici ipak uspjeli reanimirati. Stanje mu je kritično.

Nakon policijskog očevida bit će poznate sve okolnosti.

Vaša reakcija na temu