Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vatrogasci Supetar TEŠKA NESREĆA U SUPETRU: Sudarila se dva auta, ozlijeđena jedna osoba

TEŠKA NESREĆA U SUPETRU: Sudarila se dva auta, ozlijeđena jedna osoba

Prometna se dogodila oko 12.30 sati

Na supetarskoj zaobilaznici se oko 12.30 sati dogodila teža prometna nesreća. Kako doznajemo od policije, sudarila su se dva auta, a jedna je osoba ozlijeđena. 

Na intervenciju su izašli supetarski vatrogasci koji su  pomogli, evakuaciji unesrećenih, regulaciji prometa i osiguranju prometnice. Zbog prometne nesreće je promet kratko vrijeme bio prekinut i odvijalo se alternativnim pravcima.

Okolnosti će biti poznate nakon očevida, a vatrogasci iz Supetra su pozvali vozače na oprez. 

'Kako svaku prigodu koristimo da pozovemo naše otočane i njihove goste na opreznu vožnju tako ćemo to napraviti i ovaj put i pozvati vas da se u prometu ponašate odgovorno, poštujete prometne znakove i prilagodite vožnju uvjetima na cesti', poručili su.

Vaša reakcija na temu