Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Stjepan Mišulić Thompson pjeva na Rivi za doček Vatrenih

Thompson pjeva na Rivi za doček Vatrenih

Vijest o dočeku nogometaša u ponedjeljak nam je potvrdio Nenad Periš

Doček hrvatskih reprezentativaca u Splitu bit će na Rivi u ponedjeljak navečer, a slavlje koje će potrajati dugo u noć će predvoditi Marko Perković Thompson

Prema planu, odmah nakon proslave u Zagrebu, te potom prijema kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, naši nogometaši kreću avionom prema Splitu.

Poziv je, naravno, upućen svim reprezentativcima, očekuje se dolazak većine 'Vatrenih' predvođenih kapetanom Lukom Modrićem i izbornikom Zlatkom Dalićem.

Kako su se počele pojavljivati dezinformacije o dočeku u utorak, ovu vijest nam je ponosno potvrdio Nenad Periš, predsjednik Splitskog saveza sportova, u ime organizatora dočeka. 

Vaša reakcija na temu