Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Torcidaš pretučen na šibenskom kolodvoru dok je s djevojkom čekao bus

Torcidaš pretučen na šibenskom kolodvoru dok je s djevojkom čekao bus

Kako je ispričao, Funcutima je zasmetalo to što su pjevali Hajdukove pjesme

Šibenska policija istražuje slučaj jučerašnje tučnjave na autobusnom kolodvoru. Više osoba je napalo i ozlijedilo 20-godišnjeg pripadnika Torcide koji je s djevojkom čekao autobus za Vodice. 

- U ponedjeljak oko 19 sati zaprimili smo dojavu da je na kolodvoru u Šibeniku došlo do tučnjave više mlađih osoba. Okolnosti se utvrđuju i provodi se kriminalističko istraživanje – kazala je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Mladi Vodičanin je u napadu zadobio teške ozljede, a ispričao je da su ga napali Funcuti.

- S djevojkom sam bio u Stilu na njezinom maturalnom after partyju. Slušali smo i pjevali Hajdukove pjesme, kad mi je na Instagramu stigla prijeteća poruka od jednog šibenskog Funcuta da, kako je on napisao, prestanemo s glupostima. Odgovorio sam da nećemo više pjevati. S djevojkom sam se uputio na kolodvor jer smo imali autobus u 19 sati. Deset minuta prije polaska autobusa, dvoje Funcuta, a jedan od njih imao je fantomku, prišli su mi i počeli me naguravati i udarati. Vrlo brzo došlo ih je još 10 do 12, ne sjećam se više - bacili su me na pod i iscipelarili. Iako su bili maskirani, prepoznao sam njih četvoricu, jer su mi i prije prijetili – ispričao je 20-godišnji Vodičanin za Jutarnji list.

Vaša reakcija na temu